Hey - Reisverslag uit Kuurne, België van Hannes Verdegem - WaarBenJij.nu Hey - Reisverslag uit Kuurne, België van Hannes Verdegem - WaarBenJij.nu

Hey

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Hannes

06 Juli 2008 | België, Kuurne

Bienvenudo!!

Welkom op mijn kersvers blog.
Iedereen wie zin heeft,mag gerust een berichtje plaatsen :).
Over 2 maanden is het zover....
Zoals de meesten wel weten vertrek ik voor een jaartje naar Peru. Waar ik juist ga verblijven weet ik nog niet, maar da zal hopelijk nie lang meer duren.

Ondertussen: laat die berichtjes maar binnenstromen!!!

Hasta la proxima!!!

• 06 Juli 2008 - 14:03

Soraya:

Hey Hannes,
    Wou je gewoon nog eens zeggen dat ik je zal missen en wil je veel plezier toewensen!! Have Funnnnn ;)
    Kusjj

• 07 Juli 2008 - 12:59

Hola Hannes!

Nog 58 dagen en we zijn weg he! Dat gaat leuk worden...nu nog geduldig aan de brievenbus op (meer) nieuws wachten.

groetjes

• 07 Juli 2008 - 17:44

Elodie:

Hey Hannes! We gaan veel plezier hebben he!:p

• 11 Juli 2008 - 12:20

Lien:

Heeejj mede AFS'ertje

Geniet ervan hé in Peru! Ik wens je het allerbeste toe ;)

Toedels

Lien

• 14 Juli 2008 - 15:32

Imke:

Hey,
    jaja, een gans jaar weg, echt nice :). We zullen u missen :p, ge vertrekt 2 september zeker ?

• 17 Juli 2008 - 20:36

Els:

Amai Hannes :) ge zijt precies populair bij de meisjes! Seg, ik was blijkbaar vorige week op een BBQ met echte familie van u! jaja...een drieling (2 jongens en een meisje) En hun papa is de broer van uw mama ofzoiets...kan dat? Ja oké, maakt eigenlijk niet uit :D

• 20 Juli 2008 - 19:47

Els:

Hey ben via via op je blog terechtgekomen.. ik ben net terug in belgie aangekomen vanuit peru, echt een superbangelijk en onvergetelijk jaar. Wat je moet meenemen hangt hard af van in welke stad je zit, maar kadootjes voor het gastgezin is ook heel belangerijk, probeer echt typische belgische spullen bij een te krijgen. Aangezien mensen daar echt verzot zijn van eten is een kookboek van belgische gerechten echt een aanraden en dan nog liefst in het spaans natuurlijk...

in welke stad ga je verblijven ??

www.bloggen.be/elsinperu

• 22 Juli 2008 - 00:38

Els:

jup laat me iets weten en ik kan er alles over vertellen ;)

x je kent men blog al ;)

• 23 Juli 2008 - 11:50

Lore:

Hey!

Kga u nu al veel plezier en succes wensen in Peru, ook al ist een beetje vroeg.
    Kga zeker nog keer op u blog kijken hoe je dat daar stelt. Khoop da je u daar goe gaat amuseren!
    Jaja, Lien is al weg en binnenkort is het mijn beurt, spannend!

Geniet nog van de vakantie!

• 29 Juli 2008 - 12:21

Simon :

Yoo Hannes!

Ik keek gwn even op je blog. Dit is gwn even om te vragen of ik iemand uit die harem die je dn volgend jar uit Peru meebrengt, ook een vrouw kan kiezen.

Alvast bedankt!

• 29 Juli 2008 - 12:49

Els:

Heeey chiclayo is echt een suuuuperstad :) echt de moeite waard....
    het makkelijkste is nu van die typische belgische dingetjes mee te nemen: chocolade, mss een pintje ergens insteken, marsepijn, pepperkoek, speculaas, een belgische vlag, tshirt met iets belgisch op......
    Ge gaat waarschijnlijk nog wel genoeg kadootjes kopen voor de familie ginder; verjaardagen, wnn je terug komt van op reis (das daar gewoonte dat je na elke reis kadootje meeneemt). en dan ken je die mense ineens ook albeter. Normaal gezien zijn die daar wel blij met een armbadje, kettingkske of ne ring (ja, ook de jongens...)

Heel veel plezier & lieve groetjes x

• 13 Augustus 2008 - 18:23

Annelies:

Hee jom!
    Wij gaan in hetzelfde stadje zitten! ^^
    We gaan daar fun beleven e! ^^
    x.

• 21 Augustus 2008 - 21:04

Laurens:

yoe wannes
    kga proberen om af en toe es langs te komen om te polsen hoe et gaat:) kzal u missen en kkijk al uit naar gent et jaar erna, dan moogde mij alles vertelle:p
    firealert vergeet ik nooit:p

• 25 Augustus 2008 - 20:43

Michael:

yoew!

ik kwam hier is kijken he:)
    het feestje zaterdag was super! ma we gaan u allemaal misse als je ene jaar weg bent! ma ge gaat u ginder keigoe amuseren aja:) en daarna in gent, da wordt ook goed aja!!

grtz
    Mich

• 29 Augustus 2008 - 15:47

Dorien:

Hoi Hannesje!
    goh, aan uw blog te zien komt het echt wel fel dichtbij hoor.. :( moet da??;) neenee graptjen! zorgt gij maar da gij u méga amuzeert in chiclayo en ik duld geen tegenspruttelingen!;)
    Anyway!! kzie je morgen!:D voor de laatste keer :'(
    tt morgeuh!!
    xXxjes,
    Dor

• 29 Augustus 2008 - 21:01

Lore:

Hey!

Ge vertrekt ook bijna...
    Zie je het zitten? Bereidt u erop voor da de eerste week echt moeilijk ga zijn, maar erachter betert da rap hoor... Da is toch wa de meesten zeggen, en wa ik ook ervaard heb.

In elk geval veel succes (en sterkte als je het nodig hebt)!!

Groetjes vanuit Paraguay!